Pianoteknikere anbefaler systemet

Gennem de seneste 46 år har jeg som instrumentmager set de ødelæggende kræfter, som ekstrem luftfugtighed har haft på hundredevis af instrumenter. Systemet beskytter ikke kun imod dyre reparationer på træ, metal, filt og limninger, det stabiliserer også tonehøjden og forbedrer anslag og klang betydeligt.
Larry Crabb
RPT registreret pianotekniker og instrumentmager
Mere end 1400 Piano Life Saver Systemer installeret siden 1973

I Montpellier i det sydlige Frankrig lever vi mellem Middelhavet og bjergene, Massif Central. Nogle dage kan de fugtige vinde fra havet veksle med de tørre vinde fra bjergene. Disse ustabile vinde ændrer stemningen og reguleringen, og de afstedkommer skader på stemmestok og sangbund. I mange tilfælde er Dampp-Chaser systemet den bedste – hvis ikke den eneste – løsning for at forhindre klimatisk påvirkning af instrumentets træstruktur.
Marc Valdeyron
Piano e Forte
Montpellier, France

Piano Life Saver Systemet forbedrer klaverer og flyglers præstation dramatisk. Jeg har installeret hundredevis af systemer, og min tro på anlægget vokser med hver installation.
Bob Russell
RPT registreret pianotekniker, Tredje generation

Som professionel pianotekniker gennem snart 30 år har jeg set de skader og ustabilitet, som varierende luftfugtighed kan medføre. Derfor anbefaler jeg varmt Piano Life Saver Systemet til alle mine kunder. Fordelene ved dette produkt vil betale sig selv ind adskillige gange. Det er et rigtig godt produkt og et ”must” i alle instrumenter.
Bruce Genck
Professionel pianotekniker
Minneapolis, MN

II omgivelser, hvor luftfugtigheden er problematisk for instrumenterne (for lav eller for høj), beskytter Piano Life Saver Systemet det fra fugtighedsrelaterede skader, og dermed bevares instrumentets værdi.
Peter Fuhrer
Pianos-Service P. Fuhrer S.A.
Geneva, Schweiz

Det er vigtigt, at ejere af klaverer og flygler forstår den rolle, som stabil luftfugtighed spiller for instrumentets tilstand og opretholdelsen af dets værdi. Det er en del af en god vedligeholdelsesplan at få bygget Piano Life Saver Systemet ind.
Ori Bukai
Pianotekniker, instrumentmager og forhandler
Allegro Pianos, Stamford, CT

Det er utrolig vigtigt, at jeg har det godt, med det jeg gør, når jeg arbejder. Det er et spørgsmål om etik. Når jeg installerer et Piano Life Saver System, har jeg det godt med hvad jeg gør for instrumentet og dets ejer.
Wally Meissner
RPT registreret pianotekniker
Installeret over 1200 Piano Life Saver Systemer siden 1974

Hvert eneste nyt eller repareret instrument, der forlader min forretning, er udstyret med et Piano Life Saver System. Systemet er den bedste forsikring for et langt liv for instrumentet og optimal klang.
Matt Grossman,RPT
Vintage Piano Works
Louisville, Kentucky

Alle værdsatte klaverer eller flygler burde beskyttes af Piano Life Saver Systemet.
André Oorebeek
Pianotekniker og koncertstemmer
Amsterdam, The Netherlands

Ledende skoler i pianoteknologi anbefaler systemet (alfabetisk orden)

North Bennet Street School

Boston, Massachusetts, VS

www.nbss.org
Afdelingen for pianoteknologi på NBSS har længe været en ivrig fortaler for kontrol af luftfugtigheden i klaverer og flygler. Efter vores mening tilbyder Dampp-Chaser den den bedste måde at skærme instrumenterne mod konsekvenserne af temperatur- og luftfugtighedsudsving. Piano Life Saver Systemet er det mest praktiske og billigste redskab til at beskytte en anseelig investering. Praktisk installation og vedligeholdelse fortsætter med at være en vigtig del af vores undervisning hvert år.

Randy Potter School of Piano Technology

www.pianotuning.com
Siden lanceringen af vores skole for pianoteknologi i 1986 har jeg undervist tusinder af studenter fra over 70 lande om fordelene ved Piano Life Saver Systemet. Følgende anekdote er en af mange om systemets effektivitet.
Mine studenter ringer ofte til mig for at fortælle, at de omsider har fundet et instrument (normalt et gammelt opretstående), som de kan øve stemning på, men stemmenaglerne sidder meget løst – mange af naglerne så løst, at de glider tilbage så klaveret ikke kan holde stemning. Jeg pointerer, at udgifterne til at køre klaveret på lossepladsen for derefter at købe et nyt langt overstiger prisen for at installere et Piano Life Saver System. ”OK” siger de. Et stykke tid senere ringer de til mig og siger, at de har installeret systemet, hvilket har fået stemmenaglerne til at sidde fast, og at de nu er i gang med at øve pianostemning. Indimellem er klaverets tilstand forbedret så meget, at de beslutter sig for at beholde det.
Jeg har installeret over 500 systemer hos mine kunder, og jeg anbefaler det til både nye og gamle instrumenter. Jeg installerer altid komplette systemer med Smart Bracket.

-- Randy Potter, RPT

University Of Western Ontario Piano Technology Program

www.pianotech.uwo.ca

University of Western Ontario in London, Canada oplever ekstreme udsving i temperatur og luftfugtighed, da det ligger i the Great Lakes region. Dampp-Chaser har bidraget til at stabilisere vores instrumenter. 30 Dampp-Chaser klimaanlæg blev installeret i studierne på pianofakultetet i den foregående sæson, og det er bemærkelsesværdigt hvor meget mere stabile instrumenterne er blevet. Tak Dampp-Chaser!

The Piano Technology Program på The University of Western Ontario byder Dampp-Chaser velkommen til universitetet for at give fyldestgørende undervisning i, hvordan klimaanlæg fungerer samt den foreskrevne metode til installation.