producenter anbefaler systemet...

Prominente mekanikproducenter

Louis Renner GmbH & CO. KG
G
ärtringen, Germany

Renner anbefaler Piano Life Saver Systemet for at stabilisere træets fugtindhold, hvilket forbedrer klangen og forlænger instrumentets holdbarhed.
www.louisrenner.com

Norbert Abel
Abel Hammer, Tyskland

Dampp-Chasers Piano Life Saver System er effektivt til at opretholde kontrollen med luftfugtigheden i pianoet, så stemningen og anslaget stabiliseres.

Ledende klaviaturproducenter

Kluge Klaviaturen GmbH
Remscheid, Germany

Kluge Klaviaturen, grundlagt i 1876, producerer klaviaturer af højeste kvalitet til mange af verdens ledende pianofabrikanter. Gennem mange års erfaring kan vi bekræfte, at drastiske udsving i luftfugtigheden kan ødelægge tangenternes frie bevægelser og gøre anslaget upræcist. Gennem at styre træets indhold af fugt, gør Piano Life Saver Systemet det sjovere at spille og hjælper med at bevare instrumentet. Alle gode klaverer og flygler fortjener et system.
www.kluge-klaviaturen.de

Aug. Laukhuff GmbH & CO. KG
Weikersheim, Germany

I over 100 år har kendte pianoproducenter tiltroet Laukhuff opgaven at lave klaviaturer, som giver pianisten exceptionel kontrol med anslaget. Ved at minimere bevægelser i træet afledt af ændringer i luftfugtigheden hjælper Piano Life Saver med at opretholde det præcise anslag.
www.laukhuff.de

Ledende sangbundsproducenter

Enrico Ciresa SLR,
Tesero, Italy

Ciresa sangbunde, som bruges i de mest berømte instrumenter, anses for at være de bedste i verden for deres kvalitet og akustiske egenskaber. Ciresa Co. bekræfter, at Dampp-Chaser Piano Life Saver Systemet bidrager til de ideelle luftfugtighedsforhold for instrumentet. Stabilitet i træet forhindrer skader, vrid og revner i sangbunden, som er den svageste del i et instruments trækonstruktion.
www.ciresafiemme.it

Pianos André Bolduc,
Quebec, Canada

Som canadisk producent af sangbunde og stemmestokke i højeste kvalitet anbefaler vi på det varmeste brugen af Dampp-Chasers system til kontrol af luftfugtigheden i både nye og gamle instrumenter. Systemet er udtænkt til at kompensere for de sæsonbestemte klimatiske ændringer i instrumenterne. Det garanterer stabilitet og langtidsholdbarhed samt beskytter dit instrument.
www.pianobolduc.com

Ledende pianoproducenter

Baldwin

Baldwin anbefaler Dampp-Chaser systemet som et værdifuldt virkemiddel til at sikre lang levetid og stabilitet på vores instrumenter.

Bechstein

I omgivelser med varierende luftfugtighed hjælper Dampp-Chasers klimakontrol effektivt med at bevare den ekstraordinære klangkvalitet og investering i et Bechstein instrument.

Blüthner

Life Saver Systemet hjælper bestemt til med at kontrollere luftfugtigheden omkring instrumentet, hjælper med at undgå skader og at opretholde dets værdi.
-Christian Blüthner-Haessler

Bösendorfer

Brugen af Dampp-Chasers klimakontrol kompenserer effektivt for de klimatiske forandringer omkring et instrument og er derfor en fordel i forhold til stabilitet og pålidelighed..

Fazioli

Faziolis instrumenter bliver individuelt håndbygget ved at kombinere materialer af høj kvalitet med det fineste håndværk og teknologi. På trods af, at vores instrumenter bliver bygget efter strenge forskrifter for at tolerere svingende temperaturer og luftfugtigheder, minder vi altid vores kunder om, at det er bedst at undgå ekstreme klimaforhold. Derfor anbefaler vi Piano Life Saver Systemet – i særdeleshed for at beskytte sangbunden mod skader, der opstår som følge af store udsving i luftfugtigheden.

Hailun

For at et klaver eller flygel kan vedligeholdes optimalt og dermed være til størst glæde, er der brug for stabile omgivelser. Vi støtter brugen af Life Saver Systemet fra Dampp-Chaser i alle vores flygler og klaverer.
-Chen Hailun

Kawai

Jeres Dampp-Chaser klimakontrol system er det bedste og finest designede system, vi har set.

Mason & Hamlin

Piano Life Saver Systemet bør inkluderes i pianistens arsenal til at bekæmpe ødelæggende luftfugtighed

Pearl River Piano

Pearl River Piano Group USA mener, at et rigtigt installeret og vedligeholdt Dampp-Chaser system vil forbedre præstationen og forlænge levetiden på vores instrumenter.

Petrof

Petrof anbefaler Dampp-Chaser systemet i Petrofs instrumenter for at forbedre stemme- og reguleringsholdbarheden; specielt i instrumenter, der befinder sig i områder med store luftfugtighedsforandringer eller under meget tørre eller fugtige forhold. Uden systemet er det meget svært at kontrollere luftfugtigheden i instrumentets umiddelbare nærhed.
- Zuzana Ceralová Petrofavá

Sauter

Piano Life Saver hjælper med at vedligeholde den enestående klang, det fine anslag og den unikke udtryksfuldhed i Sauters håndbyggede instrumenter.
-Ulrich Sauter

Schimmel

Den bedste måde at opretholde værdien af fine flygler og klaverer er ved automatisk regulering af luftfugtigheden i instrumentet… med et system fra Dampp-Chaser Corporation.
-Nikolaus Schimmel

Seiler

Dampp-Chasers klimaanlæg hjælper med at opretholde både regulering og tonehøjde på topkvalitets instrumenter. Det stabiliserer den iboende klangkarakter på et bestemt fabrikat eller instrument samt dets langsigtede værdi.
-Ursula Seiler

Steingraeber

Vi anvender kun ædelt, naturligt træ og naturlige materialer under produktionen af Steingraeber instrumenter. Dampp-Chaser systemet forhindrer skader på vores instrumenter under vanskelige klimatiske forhold, specielt under meget tørre forhold.
-Udo Steingraeber

Yamaha

...Yamaha støtter fuldt ud brugen af systemet i Yamaha instrumenter i områder, som er udsat for ekstremiteter i luftfugtigheden. Uden et sådant system er det meget svært at kontrollere luftfugtigheden omkring instrumentet.